Onze Eigen Wandelroute

Onze eigen wandelroute voert u langs de mooiste plekjes. Geniet van de natuur en de prachtige dorpskernen van Heemse en Rheeze. Kunstenaar Jaap Snel schilderde enkele parels uit Hardenberg. Deze schilderijen hangen bij ons in het pand, maar staan ook het placemat. Deze wandelroute laat deze parels aan u zien. De afstand varieert van 5, 10 tot 15 km. De route is kostenloos verkrijgbaar bij ons Bospaviljoen.


Wandelnetwerk Vechtdal

U kunt zelf uw route samenstellen, de lengte bepalen en koppelen aan andere routes in de omgeving. Oneindig veel mogelijkheden dus om te wandelen op plekken waar u normaal gesproken niet (snel) zou komen. Vanuit Hardenberg kunt u uit de voeten met meer dan 600 kilometer Wandelnetwerk. Wilt u zich goed voorbereiden op uw wandeltocht of vindt u het handig om ook onderweg een kaart van het Wandelnetwerk in uw zak te hebben? Koop de Wandelnetwerkkaart Vechtdal bij ons voor € 5,95. Voor nog meer informatie, klik hier


Pieterpad

Het Pieterpad is een lange afstandswandeling van 492 kilometer die ook vlak langs ons Hotel gaat.
U wacht een warm welkom voor een kop koffie, een heerlijke pannenkoek, een uitgebreid diner en overnachting in onze Hotellerie.
Bekijk ons speciale Pieterpad Arrangement.