Omringd door rust, ruimte en comfort. Goede smaak en warme aandacht, dat zijn de kernmerken waarvoor Hotel Hardenberg staat.

Kan het mooier?
Het weergaloos aantrekkelijke Vechtdal, het schitterende natuurgebied in Overijssel. Een unieke plek om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek.

Genieten is van alle tijden of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Vanuit Hotel Hardenberg wandelt of fietst u direct de ongerepte natuur in, de zandverstuivingen de Rheezerbelten en Beerzerbulten en de staatsbossen en naar de rivier de Vecht om heerlijk te kunnen zwemmen of te kanoën, vanuit Gramsbergen naar Hardenberg of verder de rivier af richting Diffelen.

In de directe omgeving vindt u onder andere de Evenementenhal Hardenberg, maar dat is slechts een van de vele trekpleisters in de buurt van Hotel Hardenberg.

Algemene Informatie
Gasten van Hotel Hardenberg kunnen bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Het centrum van Hardenberg ligt op 2,5 km afstand. U rijdt in minder dan 10 minuten naar het evenementencentrum van de stad. Met de auto bent u in 35 minuten in Emmen. De afstand tot het golfterrein De Hooge Graven bedraagt 10 km. Op 3 km afstand vindt u bovendien het recreatiegebied het Oldemeijer.

Tevens beschikken wij over een Pannenkoekenrestaurant en een Bistro met een Frans-Italiaanse keuken. Meer informatie?