Spelen onder de bomen op onze vernieuwde 18-holes-midgetgolfbaan gelegen aan de rand van de Rheezerbelten of ontdek van het Vechtdal tijdens onze prachtige klootschietroute richting Rheeze of per stepbike tijdens GeoRun the Signs.

Midgetgolf

In het voorjaar 2011 is onze midgetgolfbaan volledig vernieuwd: een uniek natuurlijk aangelegde 18-holes baan met kunstgras en houten hindernissen passend bij de bosrijke omgeving. Het kunstgras is vlak en zelfs na een regenbui goed te bespelen. Speelduur ongeveer 1,5 uur.

Prijs
Kinderen t/m 12 jaar (basisschool) € 4,00 p.p.
Volwassenen € 4,50 p.p.
Groepen € 4,00 p.p.

Klootschieten

Oerhollands klootschieten tijdens een prachtige klootschietroute richting Rheeze.

Prijs
Voor volwassenen en kinderen € 4,00 p.p.
Ook is het mogelijk catering onderweg te verzorgen; een gevulde picknickmand of een bolderkar gevuld met drankjes en hapjes behoren tot onze mogelijkheden; neem persoonlijk contact met ons op voor uw wensen.

GeoRun – The Signs

Stepbike-route voor jongeren met GPS in het Vechtdal Overijssel
GeoRun – The Signs is een zware beproeving waarbij alles draait om drie dingen:
1. Geo – Geografie
2. Run – Het parcours
3. Signs – De naamplaatjes

Gewapend met een stepbike en een GPS-systeem moeten 11 kilometers aan uitputting, beproevingen en volharding worden afgelegd. Met een toolbackpack als extra hulpmiddel moeten de elf Waypoints worden gevonden die noodzakelijk zijn om de finish te bereiken.Een Waypoint is een plek die alleen gevonden kan worden aan de hand van een coördinaat. Dit coördinaat wordt met behulp van een GPS-systeem opgezocht. Een GPS-systeem geeft je exacte positie op aarde weer. De in totaal elf coördinaten staan op naamplaatjes die op verrassende plaatsen in het parcours zijn verstopt. Telkens wanneer bij een Waypoint een naamplaatje met een coördinaat wordt gevonden, komt de finish een stukje dichterbij.Maar … wordt een Waypoint of een naamplaatje niet gevonden, dan houdt GeoRun – The Signs onmiddellijk op.

De parcourstijd van iedere deelnemer wordt geregistreerd. Bij het startpunt hangt een bord met daarop de eindtijd van de snelste deelnemer. Ben jij dit?

De beste eindtijden tot nu toe zijn van :
– Brechje Munsterhuis uit Saasveld 2 uur en 8 minuten
– Melanie Meijer uit Groessen 2 uur en 9 minuten
– A. Hof uit Groningen 2 uur en 16 minuten
– Larissa Bennis uit Hardenberg 2 uur en 29 minuten
– C. Bosman uit Nijmegen 2 uur en 35 minuten

De tocht kan iedere dag gemaakt worden (reserveren is gewenst), met z’n tweeen of in een groep en is echt avontuurlijk. Het opdrachtenboekje is te koop bij ons of bij VVV Hardenberg of Ommen.

Prijs
Per groep betaalt een deelnemer € 13,95 voor het boekje en de toolpack. De overige deelnemers (meesteppers) betalen € 10,50 p.p. De route neemt dus ongeveer 3 uur in totaal in beslag, maar er kan ook een verkorte route worden gekozen van 1,5 uur: kosten € 10,50 p.p.